Cambodia 0-1 Malaysia (AFF Suzuki Cup 2018: Group Stage Full Match)

ความคิดเห็น

  1. Teolulz

    Teolulzหลายเดือนก่อน

    cambodia sucks ass hahaha

  2. masbah arshad

    masbah arshadหลายเดือนก่อน

    tuka goal keeper

  3. masbah arshad

    masbah arshadหลายเดือนก่อน

    khairul fahmi x yah jdi keeper

  4. alucard achanation

    alucard achanationหลายเดือนก่อน

    MALAYSIA IS DOG

  5. van vo

    van vo2 หลายเดือนก่อน

    Cambodia football will have great future , it's seem they have some very good players , all they need to do is improve a bit more .

  6. Nick Exel

    Nick Exel2 หลายเดือนก่อน

    cmne la ada hati nk jumpa juara bertahan thailand?.jgn mimpi ar.pertahanan xleh pakai,tgah xhidup

  7. Kaito Kid

    Kaito Kidหลายเดือนก่อน

    Dh jumpa and dh mng dh pun

  8. Nick Exel

    Nick Exel2 หลายเดือนก่อน

    camni player harimau malaya main?gerenti kalah lagi tahun ni.dgn kemboja boleh makan sebiji je.dgn laos last minit bru leh makan 3biji.dgn vietnam kena.bertemu buku dengan ruas.amik kau.padan muka harimau malaya.main mcm najis.xde kualiti.passing xsampai,tahan bola xbetul.buang bola je bnyak.konon belia muda bagus.xleh pergi jauh.buang mase je layan

  9. muhammad ehsan

    muhammad ehsan2 หลายเดือนก่อน

    siapa nak Rozaimi Abdul Rahman kembali bermain dgn skuad negara???

  10. Redzuan Redzuan

    Redzuan Redzuan2 หลายเดือนก่อน

    gembira tengok sapawi, sumareh dan shahril main bersama 3 penyerang asia yang mantap..cuma mereka bertiga suka merebut posisi sayap kanan,muga selepas ni mereka bertiga dikekalkan dlm kesebelasan utama dan berada diposisi masing2,sapawi sayap kiri,shahril serangan dan sumareh sayap kanan👍.mat yo,akram dan shamer bermain cantik bahagian mieldfield tahniah👍👏..

  11. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    it should be 3-0 but denied by goal post

  12. Farouk Jordan

    Farouk Jordan2 หลายเดือนก่อน

    Ini orang cambodia tidak ada yg coment kah? Kbanyakan yg komen sya paham bahasanya,, bosann lihat..

  13. Farouk Jordan

    Farouk Jordan2 หลายเดือนก่อน

    V M iya kh? Kau ni di bilang bodoh malah merasa ya? Hahaaa

  14. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    +Farouk Jordan ..negara kau tu yg banyak bodoh..game tiada kena mengena dgn negara kau..tp semak je

  15. Farouk Jordan

    Farouk Jordan2 หลายเดือนก่อน

    V M kau pun bodoh lah coment mu sperti kau

  16. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    yg semak team merah bodoh kalah dgn negara kecil tu

  17. Entrepreneur Mentor

    Entrepreneur Mentor2 หลายเดือนก่อน

    Sure Malaysia gonna lose again Vietnam. Vietnam has incredibly young and passionate members. Just watch how Vietnam defeat Laos here. threporter.com/v/วีดีโอ-sKu7YBQMmO0.html&t=4s

  18. Din MS

    Din MS2 หลายเดือนก่อน

    Apa ni Malaysia...main macam taik..apa pakai pemain cadangan ya...

  19. Kikay Kikuy

    Kikay Kikuy2 หลายเดือนก่อน

    Indonesia 🏆🏆🏆

  20. Tuan Anh Phan

    Tuan Anh Phan2 หลายเดือนก่อน

    What the fuking to the grass.

  21. Wan Cloud

    Wan Cloud2 หลายเดือนก่อน

    Pada pendapat sya safawi lagi bagus dri zaquan dan adam nor lagi bgus dri aidil

  22. FAHMI TANJUNG

    FAHMI TANJUNG2 หลายเดือนก่อน

    malaysia macam borrusia dortmund..cambodia macam psg

  23. Yashin Ghazali

    Yashin Ghazali2 หลายเดือนก่อน

    hari2 main bola.. Training segala bagai.. Tp game play mcm taikk jugak..

  24. Muhammad Haffiz

    Muhammad Haffiz2 หลายเดือนก่อน

    sumareh kene ubah gaya rambut... baru nampak mcm orang malaysia...nama ok da mmg mcm org india hehehe...

  25. ชัยวัฒน์ บัวทอง

    ชัยวัฒน์ บัวทอง2 หลายเดือนก่อน

    I Think Thailand number1 in Asean. And congreat malasia.

  26. Hari Efendi

    Hari Efendi2 หลายเดือนก่อน

    I feel too iam from indonesia

  27. ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี

    ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี2 หลายเดือนก่อน

    นี้คือสนามฟุตบอล? หรือนครวัด เก่าแก่จัง

  28. Wutt Prasittep

    Wutt Prasittep2 หลายเดือนก่อน

    ขนาดนี้ก็ดีแล้วครับ บ้านเขางบอาจน้อยคงเน้นอย่างอื่น บ้านเราแข่งบางรายการก็เป็นหลุมเป็นแอ่งน้ำเหมือนกัน

  29. Abam Duda

    Abam Duda2 หลายเดือนก่อน

    Yg kaki kondem nie kau pegy main dalam padang too.....kau ingat padang too kecikkk....babi betul manusia spesis nie....mohon pupus...,bagilaa semngat moral untuk pemain malaysia....korang x support cam ne nak maju

  30. anwar paejo

    anwar paejo2 หลายเดือนก่อน

    Kuning kayak taik di kali....hhhhh bau

  31. Farouk Jordan

    Farouk Jordan2 หลายเดือนก่อน

    naqib isyraf masih budak ternyata,, pantas bicara tidak sopan.. Generasi sampah..

  32. Farouk Jordan

    Farouk Jordan2 หลายเดือนก่อน

    naqib isyraf hati2 klo bicara boss, bendera klo sdh dihina habis negaramu kami perengi,, berani perang kah kau?? Sya yakin tidak berani kau..

  33. naqib isyraf

    naqib isyraf2 หลายเดือนก่อน

    merah PEMBUNUH putih PELACUR AND PEROGOL jadilaaa negara POLAND indog

  34. naqib isyraf

    naqib isyraf2 หลายเดือนก่อน

    merah pembunuh putih pelacur and perogal JADILAA POLAND INDOG

  35. mr. X

    mr. X2 หลายเดือนก่อน

    +Farouk Jordan merah tu pembunuh

  36. Arif Fadillah

    Arif Fadillah2 หลายเดือนก่อน

    Malingsia gblok

  37. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    salam 1-0 dari singapura..indog goblok abadi

  38. Rayyan Rifqi

    Rayyan Rifqi2 หลายเดือนก่อน

    Tak habis2..thank you...

  39. shukri bin noh

    shukri bin noh2 หลายเดือนก่อน

    Indognesiall stupid

  40. abdul rahman

    abdul rahman2 หลายเดือนก่อน

    Main AFF Suzuki cup ni ranking FIFA dia kira tak

  41. Danial Syazwan

    Danial Syazwan2 หลายเดือนก่อน

    friendly pon kira apatahlagi aff ni

  42. Anas Zamrooni

    Anas Zamrooni2 หลายเดือนก่อน

    Blow Job Malay

  43. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    sodom indo 1-0

  44. Indev Indev

    Indev Indev2 หลายเดือนก่อน

    pasukan Malaysia bermain dgn berhati hati bagi mengelakkan kecederaan akibat padang sintetik, pemain sekadar menutup ruang mencari ruang tanpa mengambil risiko menjatuhkan atau dijatuhkan lawan.

  45. Delta Force

    Delta Force2 หลายเดือนก่อน

    Inilah penyokong yang patut dicontohi

  46. Love Happu

    Love Happu2 หลายเดือนก่อน

    Good job

  47. BlogInMalaysia

    BlogInMalaysia2 หลายเดือนก่อน

    Halangan pertama .. lepas

  48. Hari Adi

    Hari Adi2 หลายเดือนก่อน

    ultras malaya mana berani datang ke indonesia

  49. naqib isyraf

    naqib isyraf2 หลายเดือนก่อน

    indon jawa itu pembunuh !!! lagi lagi keturunan SUNKARNO PORNO otak sex !!

  50. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    sbb indon itu zoo bukan negara

  51. RAKUN BIRU

    RAKUN BIRU2 หลายเดือนก่อน

    Kau diam lah indon..rakyat kau jahat2 semua..penyokong sendiri dibunuh dengan kejam apa lagi org malaysia yg dtang..pasti di bunuh..celaka kau...buat di aceh,Insyaallah utras malaya pasti dtang🤨

  52. Mobile Legendss

    Mobile Legendss2 หลายเดือนก่อน

    +Syafiq Syafiq ko#t#l

  53. Syafiq Syafiq

    Syafiq Syafiq2 หลายเดือนก่อน

    Bukn xberani org indon kn sakai2 semua..

  54. Bubba King 13

    Bubba King 132 หลายเดือนก่อน

    Poor Performance By Malaysia. Cambodia had good possession could use some extra work on that as well. But Malaysia highly disappointed because the way we played was really poor. Surprised we even won...

  55. Choco chips

    Choco chips2 หลายเดือนก่อน

    congrats kamboja cuma kebobolan 1 gol, ada kemajuan nih

  56. Pejull Faizul

    Pejull Faizul2 หลายเดือนก่อน

    lemahnye malaysia main.xbest la gamenye.

  57. blackshot id

    blackshot id2 หลายเดือนก่อน

    SEnyap lah ANJING iNdojiNG lancau!!!! mak kAU TAK AJAR ADAB ke ?? Kote PAK kau Kote Indon Kecil / Busuk/ masam mak kau anjing kau masuk neraka

  58. Doni ramadan

    Doni ramadan2 หลายเดือนก่อน

    COME ON upin ipin kamu pasti juara ^_^

  59. Mohd Rizal Ghazali

    Mohd Rizal Ghazali2 หลายเดือนก่อน

    Tahniah Malaysia ku

  60. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    kamboja mulai kuat

  61. Garga G

    Garga G2 หลายเดือนก่อน

    ya. satu petanda positif untuk sepakbola ASEAN. lebih kompetitif.

  62. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    cukup memberi perlawanan

  63. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    kamboja pengusaan bolanya bagus

  64. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    selamat atas hasil yg di raih good job malaysia from indonesia

  65. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    waspada kamboja sekarang bnyak perubahan

  66. KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB

    KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB2 หลายเดือนก่อน

    tahniah first game menang ...👏 🇲🇾🇲🇾

  67. Raja Azman

    Raja Azman2 หลายเดือนก่อน

    Tahniah Malaysia menang 😍👍

  68. Ade Fahrera

    Ade Fahrera2 หลายเดือนก่อน

    Ini antar negara apa kampung y 😂

  69. yooruce jo jo ro

    yooruce jo jo ro2 หลายเดือนก่อน

    Kasian negara miskin kalah ama negara kecil wkakaka bangsa indog kok rame jadi babu di malaysia iya smpe ada yang ngak mau pulang wkakaka mau jadi bangsa malaysia terus wkaka

  70. Dimaz Arya

    Dimaz Arya2 หลายเดือนก่อน

    lapangannya rumput sintetis itu jadi wajar klo ga bisa main bagus karena ga terbiasa..

  71. Melor Sham

    Melor Sham2 หลายเดือนก่อน

    Dimaz Arya hg cakap pa pundek

  72. Pinhead

    Pinhead2 หลายเดือนก่อน

    Nice job Malaysia

  73. Chong KienChin

    Chong KienChin2 หลายเดือนก่อน

    Ok harimau Malaya. Go go tetapi defended kena up sikit

  74. Gee Gee

    Gee Gee2 หลายเดือนก่อน

    gameplay sampah... dah agak.. korang ni overconfident sangat... 3S la... nak pemain muda la.. sumareh la.. tak perform pun semua tu.. kelaut je tadi lagi2 15 minit awal.. camobdia 71% ball posession... tadi pun setakat 1-0. mcm mana nak lawan yg lain. vietnam tu dah jadi paling kuat. aku rasa dia champion tahun ni. sejak tahun lepas bnayak perubahan. lawan jordan pun boleh seri. myanmar pulak 2-3 last game kalahkan kita. dulu kita belasah dia. laos dah banyak berubah. entah2 seri je.. kalau la mcm ni main nampaknya sampai group stage jela.. mcm 2016 hambar. malaysia perlukan satu akademi baiki bola sepak... kelemahan yg aku tengok adalah first dapat bola taktau nak bagi siapa... kedudukan diorang tu susahkan player lain.. tak kreatif.. bila bawa bola mesti tak lekat... bola mcm nak lepas je dari kaki. pastu main short pass pun mcm nervous je... macam hati2.. then dribble tak kuat... drrible 2-3 langkah hilang control... dan paling parah dari dulu FINISHING. 20 kali peluang satu pun xmasuk. kalau Man U dah 11-12 goal boleh masuk

  75. V M

    V Mหลายเดือนก่อน

    +Kaito Kid ..btol2

  76. Kaito Kid

    Kaito Kidหลายเดือนก่อน

    +V M Malaysia dh masuk final....blah2 lah yg komen cam taik ni

  77. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    klu tidak 3-0..dua kena tiang..

  78. Qiyaz _KhId3

    Qiyaz _KhId32 หลายเดือนก่อน

    Gee Gee beza gile kan... Tulah ak rsa game play malaysia dh bgue tpi cme cra pressure cambodiq tu mmg pyh malaysia nk keep possession

  79. Gee Gee

    Gee Gee2 หลายเดือนก่อน

    +Helmi Rizal 90 minit aku tengok. kau puas ker?? 4-5 kali kena tiang. depan gol boleh lepas... clearance xcekap.. cambodia banyak attacking tapi nasib je off target. game nampak ok sikit bila kita dah score.. ok sikit jer.. dari 21% posession ke 40 lebih. aku ni dah layan game malaya sejak 2008 lagi. beza gila dengan friendly haritu yang menang 3-1. lawan yg lain lagi susah lepas ni. mmg la nak tengok malaysia berjaya tpi kita mcm kena kerja keras. kita ni asean paling moden. kemudahan cukup. makan minum takde masalah

  80. aminovicsadam 88

    aminovicsadam 882 หลายเดือนก่อน

    Congret Malaysia From Madrid 🇪🇸

  81. aminovicsadam 88

    aminovicsadam 882 หลายเดือนก่อน

    +Nezan Bahar gracias

  82. Nezan Bahar

    Nezan Bahar2 หลายเดือนก่อน

    aminovicsadam 88 babi dlm bahasa sepnayol ape ekk

  83. Lilliana Nguyệt mị ly

    Lilliana Nguyệt mị ly2 หลายเดือนก่อน

    Fake

  84. Inban Syer

    Inban Syer2 หลายเดือนก่อน

    Zaquan tu baik bgi hazwan main ....

  85. Garga G

    Garga G2 หลายเดือนก่อน

    anak emas TCH. abang kapten katanya

  86. Agung Bekti S

    Agung Bekti S2 หลายเดือนก่อน

    tahniah malaysia, sampai ketemu di semifinal.

  87. ayahnya junjun

    ayahnya junjun2 หลายเดือนก่อน

    Alhamdulillah kuning menang

  88. Morragod Piakc

    Morragod Piakc2 หลายเดือนก่อน

    เหมือนดูบอล อบต.ที่บ้านกูเลย^^

  89. tupai ZR

    tupai ZR2 หลายเดือนก่อน

    Padang cambodia lebih cntik dari indon..indon pnya sprti kandang babi.

  90. tupai ZR

    tupai ZRหลายเดือนก่อน

    Ivan Ventor militer indon sampah..lihay aje gmpa di palu..pesawat trhebat didunia..angkat barang berat2 pun tak boleh..lucu kan.

  91. Ivan Ventor

    Ivan Ventorหลายเดือนก่อน

    hay kamu malaysia belum tau militer indonesia ya di bom nanti mulut kau tai babi luh...

  92. Zaliey Shuhali

    Zaliey Shuhali2 หลายเดือนก่อน

    Buat apa masih ada sifat nak hina orang atau tempat orang..buat malu rakyat malaysia...ja..tak tahu kesopanan dan kesusilaan..tak ada adap langsung

  93. Muhammad Hanafi bin Jamadi

    Muhammad Hanafi bin Jamadi2 หลายเดือนก่อน

    Orang yang tak berakal waras je yang komen mcmni.. Indonesia-malaysia kita bersaudara.. Serumpun.. Peace.. Tak payah layan org mcm tuan tanah ni.. Hehe

  94. YT Gaans

    YT Gaans2 หลายเดือนก่อน

    Masih Zaman Rasis Malay Nih GK Pernah Cari Informasi Kah Coba Kau Buka Perbandingan Rumput GBK Sama BJ Klo Dlu emang GBK Kalah Tapi Sekarang GK LoL GBK Pake Rumput Standar FIFA Rumput Zoyza Matrela (Rumput Manila)Bukti AFC u-19 Saat Indonesia Lawan Jepang Saat Tuh Hujan Deras Tapi Tidak Banjir Karena Aliran Air Bagus Beda BJ Masih Pake Rumput Gajah Mini Buat Pemain Terjatuh Saat Hujan Karena Licin Jadi Klo Liat Indonesia Yg sekarang Jangan yg Dlu LOL

  95. pahtoraman abdullah

    pahtoraman abdullah2 หลายเดือนก่อน

    Huhai2. Tu padang yg x baik. Cara main ketetel.

  96. Garga G

    Garga G2 หลายเดือนก่อน

    padang rumput sintetis/buatan. seperti di Stadion jalan besar Singapura. tetapi kondisi terlihat agak kurang bagus berbanding di Singapura.

  97. sahdan 6330526

    sahdan 63305262 หลายเดือนก่อน

    1st Game.... MENANG 🇲🇾

  98. pahtoraman abdullah

    pahtoraman abdullah2 หลายเดือนก่อน

    +Suhaimy Dybala harap2 cmtu la.

  99. Suhaimy Dybala

    Suhaimy Dybala2 หลายเดือนก่อน

    pahtoraman abdullah iya tp ndapa nnti main d bukit jalil ok lh malaysia main tu..

  100. pahtoraman abdullah

    pahtoraman abdullah2 หลายเดือนก่อน

    +Suhaimy Dybala ye ke? Nmpk mcm stadium melaka je padang nya. Bahaya tu.

  101. Mazli Mariah

    Mazli Mariah2 หลายเดือนก่อน

    Lawan cambodia hanye mendapat 1.0 luar biase kelemahan mlysia smkin mnurun dari u19 sampai u23

  102. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    Suhaimy Dybala beul

  103. Suhaimy Dybala

    Suhaimy Dybala2 หลายเดือนก่อน

    Mazli Mariah drg main d padang tiruan tu bro..jumlah gol tak penting..yg penting dpt 3 point..

  104. Rambo رامبو

    Rambo رامبو2 หลายเดือนก่อน

    Suzuki cup is in Cambodia ???

  105. Wen Tiey97

    Wen Tiey972 หลายเดือนก่อน

    2 home and 2 away..

  106. wiramivec R

    wiramivec R2 หลายเดือนก่อน

    Tahniah mantap malaysia

  107. anwar rosadi

    anwar rosadi2 หลายเดือนก่อน

    Semangat kuning 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩

  108. RAKUN BIRU

    RAKUN BIRU2 หลายเดือนก่อน

    Propaganda

  109. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    GAME HD_13 bagai buah langsat dan tomat

  110. diQ Gaming

    diQ Gaming2 หลายเดือนก่อน

    Malaysia dan Indonesia bagaikan Spongebob dan Patrick:)

  111. diQ Gaming

    diQ Gaming2 หลายเดือนก่อน

    Hay merah jambu hehe maksud nya merah kamu juga semangat ya

  112. Chong KienChin

    Chong KienChin2 หลายเดือนก่อน

    Ya anwar rosadi kita serumpun terima kasih. Esok Team Indonesia bisa menang dengar singpura

  113. Dusit Buddawong

    Dusit Buddawong2 หลายเดือนก่อน

    Anyone know whenThai play.

  114. Dusit Buddawong

    Dusit Buddawong2 หลายเดือนก่อน

    +Asd Mnhz Thank you brother.

  115. Asd Mnhz

    Asd Mnhz2 หลายเดือนก่อน

    tomorrow 8.00 PM. Group B against Timor Leste at Rajamangala

  116. Siswa youtube

    Siswa youtube2 หลายเดือนก่อน

    Habib rijik dah pulang lum

  117. Jahid hassan

    Jahid hassan2 หลายเดือนก่อน

    Cebong ktnya mau di pancung

  118. chanel NDAGEL

    chanel NDAGEL2 หลายเดือนก่อน

    WE ARE INDONESIA

  119. rinj nana

    rinj nana2 หลายเดือนก่อน

    Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim ,saya baca comen kau lah yg slalu fositive,nga macam org malasiya yg lain,salut buat kau

  120. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim thank you

  121. Firman Giovanov

    Firman Giovanov2 หลายเดือนก่อน

    Asd Mnhz bnar besok kita lawan singapore hasil yg positif untuk pasukan malaysia good job

  122. Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim

    Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim2 หลายเดือนก่อน

    Good luck for tomorrow bro . #fightingtilltheend

  123. Asd Mnhz

    Asd Mnhz2 หลายเดือนก่อน

    ini video rakaman laga Kamboja vs. Malaysia. Gak ada INDONESIA lagi. Besok baru boleh sorak menentang SINGAPURA. Grup B.

  124. anwar rosadi

    anwar rosadi2 หลายเดือนก่อน

    Kuning harus menang

  125. Joshua Gideon

    Joshua Gideon2 หลายเดือนก่อน

    Gua pingin makan durian njiir liat jersey m'sia 😂😂😂😂

  126. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    +Farouk Jordan ..so what's the problem??? wkwkwkwk and you again

  127. Farouk Jordan

    Farouk Jordan2 หลายเดือนก่อน

    V M kau lagi kau lagi bro,, wkwkk

  128. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    beli jersi merah tampal logo PSSI...wkwkwkwkwk xkreatif

  129. Burung unta

    Burung unta2 หลายเดือนก่อน

    Jersy indon made in zimbabwe

  130. Jahid hassan

    Jahid hassan2 หลายเดือนก่อน

    Jersey malay made in indonesia

  131. Ding Dong

    Ding Dong2 หลายเดือนก่อน

    Kuning biasanya hanyut di sungai tu. Taik haha

  132. Farouk Jordan

    Farouk Jordan2 หลายเดือนก่อน

    V M iya habis kena sodom kluarlah si kuning, bauu sangat...hahaa

  133. V M

    V M2 หลายเดือนก่อน

    taik indon merah kena sodom sama singapura..hahahahhahaha goblok

  134. Kawa Maj

    Kawa Maj2 หลายเดือนก่อน

    Ding Dong.. klau loe bkn org batak.apa lagi selain katak...?

  135. Garga G

    Garga G2 หลายเดือนก่อน

    +Satrio Satrio ya. fans2 seperti ini yang dimahukan. punya mentaliti profesional. terkadang penyokong2 mentaliti binatang (dari mana2 pihak) seperti si goblok Ding Dong ini kerap merosakkan imej kesukanan dan imej negara. malu sungguh.

  136. vencent john

    vencent john2 หลายเดือนก่อน

    Kenapa lah kau ni bodoh sangat