Cambodia 0-1 Malaysia (AFF Suzuki Cup 2018: Group Stage Full Match)

ความคิดเห็น

  1. van vo

    van vo17 ชั่วโมงที่ผ่านมา

    Cambodia football will have great future , it's seem they have some very good players , all they need to do is improve a bit more .

  2. Nick Exel

    Nick Exel2 วันที่ผ่านมา

    cmne la ada hati nk jumpa juara bertahan thailand?.jgn mimpi ar.pertahanan xleh pakai,tgah xhidup

  3. Nick Exel

    Nick Exel2 วันที่ผ่านมา

    camni player harimau malaya main?gerenti kalah lagi tahun ni.dgn kemboja boleh makan sebiji je.dgn laos last minit bru leh makan 3biji.dgn vietnam kena.bertemu buku dengan ruas.amik kau.padan muka harimau malaya.main mcm najis.xde kualiti.passing xsampai,tahan bola xbetul.buang bola je bnyak.konon belia muda bagus.xleh pergi jauh.buang mase je layan

  4. muhammad ehsan

    muhammad ehsan6 วันที่ผ่านมา

    siapa nak Rozaimi Abdul Rahman kembali bermain dgn skuad negara???

  5. Redzuan Redzuan

    Redzuan Redzuan6 วันที่ผ่านมา

    gembira tengok sapawi, sumareh dan shahril main bersama 3 penyerang asia yang mantap..cuma mereka bertiga suka merebut posisi sayap kanan,muga selepas ni mereka bertiga dikekalkan dlm kesebelasan utama dan berada diposisi masing2,sapawi sayap kiri,shahril serangan dan sumareh sayap kanan👍.mat yo,akram dan shamer bermain cantik bahagian mieldfield tahniah👍👏..

  6. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    it should be 3-0 but denied by goal post

  7. Farouk Jordan

    Farouk Jordan7 วันที่ผ่านมา

    Ini orang cambodia tidak ada yg coment kah? Kbanyakan yg komen sya paham bahasanya,, bosann lihat..

  8. Farouk Jordan

    Farouk Jordan7 วันที่ผ่านมา

    V M iya kh? Kau ni di bilang bodoh malah merasa ya? Hahaaa

  9. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    +Farouk Jordan ..negara kau tu yg banyak bodoh..game tiada kena mengena dgn negara kau..tp semak je

  10. Farouk Jordan

    Farouk Jordan7 วันที่ผ่านมา

    V M kau pun bodoh lah coment mu sperti kau

  11. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    yg semak team merah bodoh kalah dgn negara kecil tu

  12. Motoki

    Motoki7 วันที่ผ่านมา

    Sure Malaysia gonna lose again Vietnam. Vietnam has incredibly young and passionate members. Just watch how Vietnam defeat Laos here. threporter.com/v/วีดีโอ-sKu7YBQMmO0.html&t=4s

  13. Din MS

    Din MS8 วันที่ผ่านมา

    Apa ni Malaysia...main macam taik..apa pakai pemain cadangan ya...

  14. Kikay Kikuy

    Kikay Kikuy8 วันที่ผ่านมา

    Indonesia 🏆🏆🏆

  15. Tuan Anh Phan

    Tuan Anh Phan8 วันที่ผ่านมา

    What the fuking to the grass.

  16. Wan Cloud

    Wan Cloud9 วันที่ผ่านมา

    Pada pendapat sya safawi lagi bagus dri zaquan dan adam nor lagi bgus dri aidil

  17. FAHMI TANJUNG

    FAHMI TANJUNG10 วันที่ผ่านมา

    malaysia macam borrusia dortmund..cambodia macam psg

  18. Yashin Ghazali

    Yashin Ghazali10 วันที่ผ่านมา

    hari2 main bola.. Training segala bagai.. Tp game play mcm taikk jugak..

  19. Muhammad Haffiz

    Muhammad Haffiz10 วันที่ผ่านมา

    sumareh kene ubah gaya rambut... baru nampak mcm orang malaysia...nama ok da mmg mcm org india hehehe...

  20. ต้น บัวทอง

    ต้น บัวทอง10 วันที่ผ่านมา

    I Think Thailand number1 in Asean. And congreat malasia.

  21. Hari Efendi

    Hari Efendi7 วันที่ผ่านมา

    I feel too iam from indonesia

  22. ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี

    ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี10 วันที่ผ่านมา

    นี้คือสนามฟุตบอล? หรือนครวัด เก่าแก่จัง

  23. Wutt Prasittep

    Wutt Prasittep7 วันที่ผ่านมา

    ขนาดนี้ก็ดีแล้วครับ บ้านเขางบอาจน้อยคงเน้นอย่างอื่น บ้านเราแข่งบางรายการก็เป็นหลุมเป็นแอ่งน้ำเหมือนกัน

  24. Abam Duda

    Abam Duda10 วันที่ผ่านมา

    Yg kaki kondem nie kau pegy main dalam padang too.....kau ingat padang too kecikkk....babi betul manusia spesis nie....mohon pupus...,bagilaa semngat moral untuk pemain malaysia....korang x support cam ne nak maju

  25. den bagus

    den bagus10 วันที่ผ่านมา

    Kuning kayak taik di kali....hhhhh bau

  26. Farouk Jordan

    Farouk Jordan5 วันที่ผ่านมา

    naqib isyraf masih budak ternyata,, pantas bicara tidak sopan.. Generasi sampah..

  27. Farouk Jordan

    Farouk Jordan5 วันที่ผ่านมา

    naqib isyraf hati2 klo bicara boss, bendera klo sdh dihina habis negaramu kami perengi,, berani perang kah kau?? Sya yakin tidak berani kau..

  28. naqib isyraf

    naqib isyraf5 วันที่ผ่านมา

    merah PEMBUNUH putih PELACUR AND PEROGOL jadilaaa negara POLAND indog

  29. naqib isyraf

    naqib isyraf5 วันที่ผ่านมา

    merah pembunuh putih pelacur and perogal JADILAA POLAND INDOG

  30. Malaysia military power

    Malaysia military power5 วันที่ผ่านมา

    +Farouk Jordan merah tu pembunuh

  31. Arif Fadillah

    Arif Fadillah10 วันที่ผ่านมา

    Malingsia gblok

  32. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    salam 1-0 dari singapura..indog goblok abadi

  33. Rayyan Rifqi

    Rayyan Rifqi10 วันที่ผ่านมา

    Tak habis2..thank you...

  34. shukri anjing

    shukri anjing10 วันที่ผ่านมา

    Indognesiall stupid

  35. abdul rahman

    abdul rahman10 วันที่ผ่านมา

    Main AFF Suzuki cup ni ranking FIFA dia kira tak

  36. Danial Syazwan

    Danial Syazwan8 วันที่ผ่านมา

    friendly pon kira apatahlagi aff ni

  37. Anas Zamrooni

    Anas Zamrooni10 วันที่ผ่านมา

    Blow Job Malay

  38. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    sodom indo 1-0

  39. Indev Indev

    Indev Indev10 วันที่ผ่านมา

    pasukan Malaysia bermain dgn berhati hati bagi mengelakkan kecederaan akibat padang sintetik, pemain sekadar menutup ruang mencari ruang tanpa mengambil risiko menjatuhkan atau dijatuhkan lawan.

  40. Delta Force

    Delta Force10 วันที่ผ่านมา

    Inilah penyokong yang patut dicontohi

  41. Love Happu

    Love Happu8 วันที่ผ่านมา

    Good job

  42. BlogInMalaysia

    BlogInMalaysia10 วันที่ผ่านมา

    Halangan pertama .. lepas

  43. Hari Adi

    Hari Adi10 วันที่ผ่านมา

    ultras malaya mana berani datang ke indonesia

  44. naqib isyraf

    naqib isyraf5 วันที่ผ่านมา

    indon jawa itu pembunuh !!! lagi lagi keturunan SUNKARNO PORNO otak sex !!

  45. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    sbb indon itu zoo bukan negara

  46. RAKUN BIRU

    RAKUN BIRU10 วันที่ผ่านมา

    Kau diam lah indon..rakyat kau jahat2 semua..penyokong sendiri dibunuh dengan kejam apa lagi org malaysia yg dtang..pasti di bunuh..celaka kau...buat di aceh,Insyaallah utras malaya pasti dtang🤨

  47. Mobile Legendss

    Mobile Legendss10 วันที่ผ่านมา

    +Syafiq Syafiq ko#t#l

  48. Syafiq Syafiq

    Syafiq Syafiq10 วันที่ผ่านมา

    Bukn xberani org indon kn sakai2 semua..

  49. Bubba King 13

    Bubba King 1310 วันที่ผ่านมา

    Poor Performance By Malaysia. Cambodia had good possession could use some extra work on that as well. But Malaysia highly disappointed because the way we played was really poor. Surprised we even won...

  50. Choco chips

    Choco chips10 วันที่ผ่านมา

    congrats kamboja cuma kebobolan 1 gol, ada kemajuan nih

  51. Pejull Faizul

    Pejull Faizul10 วันที่ผ่านมา

    lemahnye malaysia main.xbest la gamenye.

  52. blackshot id

    blackshot id7 วันที่ผ่านมา

    SEnyap lah ANJING iNdojiNG lancau!!!! mak kAU TAK AJAR ADAB ke ?? Kote PAK kau Kote Indon Kecil / Busuk/ masam mak kau anjing kau masuk neraka

  53. Doni ramadan

    Doni ramadan10 วันที่ผ่านมา

    COME ON upin ipin kamu pasti juara ^_^

  54. Mohd Rizal Ghazali

    Mohd Rizal Ghazali10 วันที่ผ่านมา

    Tahniah Malaysia ku

  55. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    kamboja mulai kuat

  56. Garga G

    Garga G10 วันที่ผ่านมา

    ya. satu petanda positif untuk sepakbola ASEAN. lebih kompetitif.

  57. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    cukup memberi perlawanan

  58. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    kamboja pengusaan bolanya bagus

  59. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    selamat atas hasil yg di raih good job malaysia from indonesia

  60. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    waspada kamboja sekarang bnyak perubahan

  61. KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB

    KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB10 วันที่ผ่านมา

    tahniah first game menang ...👏 🇲🇾🇲🇾

  62. Raja Azman

    Raja Azman10 วันที่ผ่านมา

    Tahniah Malaysia menang 😍👍

  63. Ade Fahrera

    Ade Fahrera10 วันที่ผ่านมา

    Ini antar negara apa kampung y 😂

  64. yooruce jo jo ro

    yooruce jo jo ro8 วันที่ผ่านมา

    Kasian negara miskin kalah ama negara kecil wkakaka bangsa indog kok rame jadi babu di malaysia iya smpe ada yang ngak mau pulang wkakaka mau jadi bangsa malaysia terus wkaka

  65. Dimaz Arya

    Dimaz Arya10 วันที่ผ่านมา

    lapangannya rumput sintetis itu jadi wajar klo ga bisa main bagus karena ga terbiasa..

  66. Melor Sham

    Melor Sham8 วันที่ผ่านมา

    Dimaz Arya hg cakap pa pundek

  67. Pinhead

    Pinhead10 วันที่ผ่านมา

    Nice job Malaysia

  68. Chong KienChin

    Chong KienChin10 วันที่ผ่านมา

    Ok harimau Malaya. Go go tetapi defended kena up sikit

  69. Gee Gee

    Gee Gee10 วันที่ผ่านมา

    gameplay sampah... dah agak.. korang ni overconfident sangat... 3S la... nak pemain muda la.. sumareh la.. tak perform pun semua tu.. kelaut je tadi lagi2 15 minit awal.. camobdia 71% ball posession... tadi pun setakat 1-0. mcm mana nak lawan yg lain. vietnam tu dah jadi paling kuat. aku rasa dia champion tahun ni. sejak tahun lepas bnayak perubahan. lawan jordan pun boleh seri. myanmar pulak 2-3 last game kalahkan kita. dulu kita belasah dia. laos dah banyak berubah. entah2 seri je.. kalau la mcm ni main nampaknya sampai group stage jela.. mcm 2016 hambar. malaysia perlukan satu akademi baiki bola sepak... kelemahan yg aku tengok adalah first dapat bola taktau nak bagi siapa... kedudukan diorang tu susahkan player lain.. tak kreatif.. bila bawa bola mesti tak lekat... bola mcm nak lepas je dari kaki. pastu main short pass pun mcm nervous je... macam hati2.. then dribble tak kuat... drrible 2-3 langkah hilang control... dan paling parah dari dulu FINISHING. 20 kali peluang satu pun xmasuk. kalau Man U dah 11-12 goal boleh masuk

  70. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    klu tidak 3-0..dua kena tiang..

  71. Qiyaz _KhId3

    Qiyaz _KhId38 วันที่ผ่านมา

    Gee Gee beza gile kan... Tulah ak rsa game play malaysia dh bgue tpi cme cra pressure cambodiq tu mmg pyh malaysia nk keep possession

  72. Gee Gee

    Gee Gee10 วันที่ผ่านมา

    +Helmi Rizal 90 minit aku tengok. kau puas ker?? 4-5 kali kena tiang. depan gol boleh lepas... clearance xcekap.. cambodia banyak attacking tapi nasib je off target. game nampak ok sikit bila kita dah score.. ok sikit jer.. dari 21% posession ke 40 lebih. aku ni dah layan game malaya sejak 2008 lagi. beza gila dengan friendly haritu yang menang 3-1. lawan yg lain lagi susah lepas ni. mmg la nak tengok malaysia berjaya tpi kita mcm kena kerja keras. kita ni asean paling moden. kemudahan cukup. makan minum takde masalah

  73. semutapi

    semutapi10 วันที่ผ่านมา

    Neh la dikatakan berkata2 lg mudah dr melqkukan

  74. Helmi Rizal

    Helmi Rizal10 วันที่ผ่านมา

    Kau tngok bola ke x td...mcm bagus je komen

  75. aminovicsadam 88

    aminovicsadam 8810 วันที่ผ่านมา

    Congret Malaysia From Madrid 🇪🇸

  76. aminovicsadam 88

    aminovicsadam 883 วันที่ผ่านมา

    +Nezan Bahat gracias

  77. Nezan Bahat

    Nezan Bahat3 วันที่ผ่านมา

    aminovicsadam 88 babi dlm bahasa sepnayol ape ekk

  78. Lilliana Nguyệt mị ly

    Lilliana Nguyệt mị ly7 วันที่ผ่านมา

    Fake

  79. Inban Syer

    Inban Syer10 วันที่ผ่านมา

    Zaquan tu baik bgi hazwan main ....

  80. Garga G

    Garga G10 วันที่ผ่านมา

    anak emas TCH. abang kapten katanya

  81. Agung Bekti S

    Agung Bekti S10 วันที่ผ่านมา

    tahniah malaysia, sampai ketemu di semifinal.

  82. ayahnya junjun

    ayahnya junjun10 วันที่ผ่านมา

    Alhamdulillah kuning menang

  83. Morragod Piakc

    Morragod Piakc10 วันที่ผ่านมา

    เหมือนดูบอล อบต.ที่บ้านกูเลย^^

  84. tupai ZR

    tupai ZR10 วันที่ผ่านมา

    Padang cambodia lebih cntik dari indon..indon pnya sprti kandang babi.

  85. Zaliey Shuhali

    Zaliey Shuhali5 วันที่ผ่านมา

    Buat apa masih ada sifat nak hina orang atau tempat orang..buat malu rakyat malaysia...ja..tak tahu kesopanan dan kesusilaan..tak ada adap langsung

  86. Muhammad Hanafi bin Jamadi

    Muhammad Hanafi bin Jamadi7 วันที่ผ่านมา

    Orang yang tak berakal waras je yang komen mcmni.. Indonesia-malaysia kita bersaudara.. Serumpun.. Peace.. Tak payah layan org mcm tuan tanah ni.. Hehe

  87. YT Gaans

    YT Gaans10 วันที่ผ่านมา

    Masih Zaman Rasis Malay Nih GK Pernah Cari Informasi Kah Coba Kau Buka Perbandingan Rumput GBK Sama BJ Klo Dlu emang GBK Kalah Tapi Sekarang GK LoL GBK Pake Rumput Standar FIFA Rumput Zoyza Matrela (Rumput Manila)Bukti AFC u-19 Saat Indonesia Lawan Jepang Saat Tuh Hujan Deras Tapi Tidak Banjir Karena Aliran Air Bagus Beda BJ Masih Pake Rumput Gajah Mini Buat Pemain Terjatuh Saat Hujan Karena Licin Jadi Klo Liat Indonesia Yg sekarang Jangan yg Dlu LOL

  88. Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim

    Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim10 วันที่ผ่านมา

    +den bagus hahaha, planet bumi juga mas. Kok mas bole faham bahasa aneh kami ? 😂 chill, just enjoy the game . All the best

  89. den bagus

    den bagus10 วันที่ผ่านมา

    za na kmu orang planet mana sih....bhasa kamu aneh kaya bahasa hewan.....mungkin manusia planet luar

  90. pahtoraman abdullah

    pahtoraman abdullah10 วันที่ผ่านมา

    Huhai2. Tu padang yg x baik. Cara main ketetel.

  91. Garga G

    Garga G10 วันที่ผ่านมา

    padang rumput sintetis/buatan. seperti di Stadion jalan besar Singapura. tetapi kondisi terlihat agak kurang bagus berbanding di Singapura.

  92. sahdan 6330526

    sahdan 633052610 วันที่ผ่านมา

    1st Game.... MENANG 🇲🇾

  93. pahtoraman abdullah

    pahtoraman abdullah10 วันที่ผ่านมา

    +Suhaimy Dybala harap2 cmtu la.

  94. Suhaimy Dybala

    Suhaimy Dybala10 วันที่ผ่านมา

    pahtoraman abdullah iya tp ndapa nnti main d bukit jalil ok lh malaysia main tu..

  95. pahtoraman abdullah

    pahtoraman abdullah10 วันที่ผ่านมา

    +Suhaimy Dybala ye ke? Nmpk mcm stadium melaka je padang nya. Bahaya tu.

  96. Mazli Mariah

    Mazli Mariah10 วันที่ผ่านมา

    Lawan cambodia hanye mendapat 1.0 luar biase kelemahan mlysia smkin mnurun dari u19 sampai u23

  97. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    Suhaimy Dybala beul

  98. Suhaimy Dybala

    Suhaimy Dybala10 วันที่ผ่านมา

    Mazli Mariah drg main d padang tiruan tu bro..jumlah gol tak penting..yg penting dpt 3 point..

  99. Azlina Shah

    Azlina Shah10 วันที่ผ่านมา

    Degan kemboja pun main mcm taik dah hmm main lah elok2

  100. azila ambia

    azila ambia8 วันที่ผ่านมา

    cuba kau yang main mereka dah la susah payah nak harumkan negara kita

  101. Mr. Ridzuwan

    Mr. Ridzuwan10 วันที่ผ่านมา

    +Chica Dayanti blu ape

  102. Chica Dayanti

    Chica Dayanti10 วันที่ผ่านมา

    +Mr. Ridzuwanblu

  103. Burung unta

    Burung unta10 วันที่ผ่านมา

    Kau tu macam dah jdi pemain pro hahaha sembang jer lebih

  104. Alang Huzaifah

    Alang Huzaifah10 วันที่ผ่านมา

    Meh aku burit kau sampai kuar taik

  105. Rambo رامبو

    Rambo رامبو10 วันที่ผ่านมา

    Suzuki cup is in Cambodia ???

  106. Wen Tiey97

    Wen Tiey9710 วันที่ผ่านมา

    2 home and 2 away..

  107. wira mivec

    wira mivec10 วันที่ผ่านมา

    Tahniah mantap malaysia

  108. anwar rosadi

    anwar rosadi10 วันที่ผ่านมา

    Semangat kuning 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩

  109. RAKUN BIRU

    RAKUN BIRU10 วันที่ผ่านมา

    Propaganda

  110. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    GAME HD_13 bagai buah langsat dan tomat

  111. GAME HD_13

    GAME HD_1310 วันที่ผ่านมา

    Malaysia dan Indonesia bagaikan Spongebob dan Patrick:)

  112. GAME HD_13

    GAME HD_1310 วันที่ผ่านมา

    Hay merah jambu hehe maksud nya merah kamu juga semangat ya

  113. Chong KienChin

    Chong KienChin10 วันที่ผ่านมา

    Ya anwar rosadi kita serumpun terima kasih. Esok Team Indonesia bisa menang dengar singpura

  114. Dusit Buddawong

    Dusit Buddawong10 วันที่ผ่านมา

    Anyone know whenThai play.

  115. Dusit Buddawong

    Dusit Buddawong10 วันที่ผ่านมา

    +Asd Mnhz Thank you brother.

  116. Asd Mnhz

    Asd Mnhz10 วันที่ผ่านมา

    tomorrow 8.00 PM. Group B against Timor Leste at Rajamangala

  117. Siswa youtube

    Siswa youtube10 วันที่ผ่านมา

    Habib rijik dah pulang lum

  118. Jahid hassan

    Jahid hassan10 วันที่ผ่านมา

    Cebong ktnya mau di pancung

  119. ORLITA Productions

    ORLITA Productions10 วันที่ผ่านมา

    WE ARE INDONESIA

  120. rinj nana

    rinj nana10 วันที่ผ่านมา

    Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim ,saya baca comen kau lah yg slalu fositive,nga macam org malasiya yg lain,salut buat kau

  121. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim thank you

  122. Firman Giovanov

    Firman Giovanov10 วันที่ผ่านมา

    Asd Mnhz bnar besok kita lawan singapore hasil yg positif untuk pasukan malaysia good job

  123. Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim

    Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim10 วันที่ผ่านมา

    Good luck for tomorrow bro . #fightingtilltheend

  124. Asd Mnhz

    Asd Mnhz10 วันที่ผ่านมา

    ini video rakaman laga Kamboja vs. Malaysia. Gak ada INDONESIA lagi. Besok baru boleh sorak menentang SINGAPURA. Grup B.

  125. anwar rosadi

    anwar rosadi10 วันที่ผ่านมา

    Kuning harus menang

  126. Joshua Gideon

    Joshua Gideon10 วันที่ผ่านมา

    Gua pingin makan durian njiir liat jersey m'sia 😂😂😂😂

  127. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    +Farouk Jordan ..so what's the problem??? wkwkwkwk and you again

  128. Farouk Jordan

    Farouk Jordan7 วันที่ผ่านมา

    V M kau lagi kau lagi bro,, wkwkk

  129. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    beli jersi merah tampal logo PSSI...wkwkwkwkwk xkreatif

  130. Burung unta

    Burung unta10 วันที่ผ่านมา

    Jersy indon made in zimbabwe

  131. Jahid hassan

    Jahid hassan10 วันที่ผ่านมา

    Jersey malay made in indonesia

  132. Ding Dong

    Ding Dong10 วันที่ผ่านมา

    Kuning biasanya hanyut di sungai tu. Taik haha

  133. Farouk Jordan

    Farouk Jordan7 วันที่ผ่านมา

    V M iya habis kena sodom kluarlah si kuning, bauu sangat...hahaa

  134. V M

    V M7 วันที่ผ่านมา

    taik indon merah kena sodom sama singapura..hahahahhahaha goblok

  135. Kawa Maj

    Kawa Maj10 วันที่ผ่านมา

    Ding Dong.. klau loe bkn org batak.apa lagi selain katak...?

  136. Garga G

    Garga G10 วันที่ผ่านมา

    +Satrio Satrio ya. fans2 seperti ini yang dimahukan. punya mentaliti profesional. terkadang penyokong2 mentaliti binatang (dari mana2 pihak) seperti si goblok Ding Dong ini kerap merosakkan imej kesukanan dan imej negara. malu sungguh.

  137. vencent john

    vencent john10 วันที่ผ่านมา

    Kenapa lah kau ni bodoh sangat